reede, 2. oktoober 2009

Miks Indoneesia?

Ega tglt ei plaaninudki SINNA.
Kagu-Aasias 3a järjest kolatud- Birmas ja Põhja- Tais, Kambodzas ning Vietnamiski. Viimasest tulles oli tunne et ma olen kõike seda juba mitu korda näinud, ei miskit uut. Selle aasta playlistis oli esimene Kolumbia.

Aga elu teeb ratsukäike, Singapure Airlines arvas, et mind Kolumbiast eemale hoida, tuleb London- Singapur- Bali- Singapur- London hinnad alla laskta 5700 eegule. Ryanairi ja Easyjetti lisaks kompunnides läksid Tallinn-Bali-Tallinn lennud kokku maksma 7500 eeku.
No ei saa ju minemata jätta! Pealegi oli Indoneesia playlistis kuskil keskel juba ammu sees ja Lonely Planet ka riiulis ootel.

Mõne päevaga sai punt kokku, üksjagu ka värsket verd sees. Ja viimasel hetkel, äratades kella 2 ajal öösel vajalikke inimesi üles, olid ka viimased õnnepiletid meie.
Kuigi ma eelistan selliseid seljakotireise teha kuni neljakesi, juhtus seekord nii, et ei saanud kuidagi 2 ohvrit ära räägitud ja siis äkitselt oli meid 6. Aga ühele heale vanale sõbrale tegi elu tünga ja järgi jäi meid 5.

Vaata ka pildigaleriid, http://nagi.ee/photos/valdek/sets/243837/

2 kommentaari:

  1. Oehh(lugeda meeleheitlikult ja kadetsevalt), hed reisi sulle, kallis Valdek! Teistele su ssemudele ka! Gaida

    VastaKustuta
  2. Tere Valdek!

    Juba teist aastat satud sa käima samu radu ainult kuu aega enne meid. anna siis teada, millisesse hotelli Sa seekord oma prillid unustad...

    Enok

    VastaKustuta